Tracks: Champcella dag 2

MTB met goed weer en mooie tracks, geniet ervan


De herberg ‘la Bergerie’ vindt u in het kleine bergdorp Champcella, ongeveer 20 km. onder Briançon in de Franse Alpen. Het dorp ligt in een van de mooiste en zonnigste streken, in het zuidoosten, van Frankrijk. ‘La Bergerie’ werd in 1667 gebouwd en deed lange tijd dienst als boerderij. De schapen en de herders zijn geruime tijd geleden vertrokken. Achtergebleven zijn de tastbare herinneringen, de gastvrijheid en een sfeervol huis. De voorzieningen en het comfort van deze tijd zijn daaraan toegevoegd. ‘La Bergerie’ biedt onderdak aan 14 gasten. Ontvangen wordt u door een Nederlands stel dat u met raad en daad terzijde staat.


Overnachten is mogelijk in ruime twee- of vierpersoons kamers. In huis zijn vier douches en drie toiletten aanwezig en iedere kamer heeft een wastafel. De kamers bieden volop privacy en hebben een balkon of venster met uitzicht op de bergen. In en rond de herberg zijn verschillende mogelijkheden om met een boek of een goed glas wijn weg te dromen, bijvoorbeeld bij de open haard, bij de beek, onder een boom in de tuin of aan een tafel in de gezellige huiskamer.
Een druk toeristencentrum met disco’s zult u bij ons tevergeefs zoeken. Wel bieden wij u een gastvrij huis aan waar u zich snel op uw gemak voelt.
Champcella telt ongeveer 150 inwoners en is daarmee een waarborg voor rust en ruimte. Vanwege de ligging op een zonnig plateau wordt deze plek ‘le balcon Champcella’ genoemd. Vanaf dit balkon heeft u overdag een prachtig uitzicht op de omringende bergen en ’s avonds op de overweldigende sterrenhemel

Track lengte: 29.5 km
Hoogteverschil: 577 m
(Min.: 1116 m ~ Max.: 1693 m)
Klimmen: 1147 m | Afdalen: 1147 m
Plaats: Arrondissement de Briançon, Hautes-Alpes → Arrondissement de Briançon, Hautes-Alpes
Discussieforum: Hier 0 Likes

Video

random MTB track

Advertentie

Zoek

cron