Tracks: MPFB 2018 55 KM

Mierlo Passion for Bikes


Tourclub Mierlo organiseert op zondag 27 mei 2018 in samenwerking met John Knoops Passion for Bikes haar jaarlijkse fietstoertocht “Mierlo Passion for Bikes”.


Race en MTB routes


Voor “Mierlo Passion for Bikes” worden ook dit jaar fietstoertochten op de weg en MTB routes aangeboden. Sportieve (race)fietsers kunnen dit jaar kiezen uit afstanden van 90, 115 en 140 km. De routes leiden de deelnemers door het mooie afwisselende landschap van het Dommeldal en het Groene Woud. De langere routes lopen vervolgens naar de Kampina (115 km) en de Loonse- en Drunense Duinen (140 km).  
Voor mountainbikers zullen drie MTB routes van respectievelijk 35, 55 en 80 km worden uitgezet.  
Alle routes worden goed zichtbaar uitgepijld, daarnaast zullen GPS-routes beschikbaar worden gesteld. Onderweg zijn pauzeplaatsen ingericht voor de verzorging van de deelnemers. Na afloop wordt de deelnemers gelegenheid geboden om hun fiets schoon te spuiten en gebruik te maken van een douche.


De startlocatie van “Mierlo Passion for Bikes” is bij Den Heuvel, Heuvel 2 in Mierlo. Hier kan tussen 8:00 en 10:00 worden gestart (voor de 140 km afstand geldt een uiterlijke starttijd van 9:00). Het inschrijfgeld bedraagt 5 Euro (4 Euro voor NTFU-leden). Bij de start is een bewaakte fietsenstalling aanwezig en worden de deelnemers onthaald met gratis koffie. Na afloop is er op het gezellige wielerterras gelegenheid om na te praten onder het genot van een hapje en drankje. Tevens zullen in verschillende stands door de leveranciers van John Knoops de nieuwste snufjes op het gebied van de wielersport worden getoond. Het goede doel is dit jaar   2Climb to Raise   steunen in hun tocht naar de Alpe d’hu Zes. Een deel van de opbrengst van “Mierlo Passion for Bikes” zal worden geschonken aan   2Climb to Raise   als geldelijke ondersteuning aan hun organisatie van hun tocht naar de Alpe d’hu Zes.  
Tot ziens op zondag 27 mei a.s.!
Track lengte: 55 km
Hoogteverschil: 19 m
(Min.: 17 m ~ Max.: 36 m)
Klimmen: 268 m | Afdalen: 268 m
Plaats: Geldrop-Mierlo → Geldrop-Mierlo
Discussieforum: Hier 0 Likes

Video

random MTB track

Advertentie

Zoek

cron